PostHeaderIcon Waar hangen we uit

PostHeaderIcon 101 dagen

Wow, we zijn 101 dagen weggeweest!!!! En wat we allemaal gezien en gedaan hebben, konden jullie allemaal lezen hier. Maar weten jullie waar we het allemaal zonder moesten stellen 101 dagen lang?

- een boterham met hagelslag of met heerlijke Nederlandse jonge kaas.

- zonder onze eigen fijne Nederlandse fiets.

- zonder iets te moeten: oftewel werk!

- het is ons gelukt niet bij de MacDonalds te eten 101 dagen lang en daar zijn we heel trots op!!!

Eigenlijk valt het best mee!!!! We kunnen helemaal niets meer verzinnen! We misten vooral jullie! Heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes, smsjes en mailtjes!!!! We zijn nu in Sydney op het vliegveld en zijn onderweg naar Nederland, dus: tot snel!!!

Dikke kus, Evelien en Erica.

- Oooohja: eh.... 101 dagen zonder sex.... dus stoor ons de eerst komende dagen maar niet :P

 

PostHeaderIcon We're roaming!

Erica heeft Vodafone en in Australie en Nieuw-Zeeland heeft Vodafone een eigen netwerk, wat betekent:
Dat het maar 79 cent kost als we gebeld worden op Erica's mobiel per gesprek!!!! (Zelf heb je alleen de normale kosten van naar een mobiel bellen).
En dat hebben we graag over om jullie te spreken! (Hint: bijv. voor felicitaties :P)

En dan nog iets:
In het Noorden van Australie (Queensland) hebben we +9 uur verschil met Nederland. Als we in New South Wales en Sydney zijn (rond 10 november) is het +10 uur, omdat ze daar aan wintertijd doen... En Nieuw Zeeland, dat is waarschijnlijk een verschil van +12 uur!

 

PostHeaderIcon Welkom!

Op deze site zullen wij, Erica & Evelien, verslag uitbrengen van alle avonturen tijdens onze rondreis door (hou je vast!) Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Bali, Australie en Nieuw Zeeland.

Ons avontuur begint op 3 september 2009 met een vlucht naar Bangkok. Met het openbaar vervoer zullen we in ruim 4 weken de hoogtepunten van Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja bekijken. Vanuit Cambodja vliegen we naar Bali voor een weekje bijkomen aan het strand. Op 14 oktober zullen we vervolgens landen in Darwin, het noorden van Australie. Via de oostkust reizen we gedurende 5 weken naar Sydney. Dan rest ons nog 3 weken Nieuw Zeeland, waarbij we van het zuidereiland naar het noordereiland trekken. Uiteindelijk zijn we 3 1/2 maand van huis en landen we op 12 december 2009 weer in ons koude kikkerlandje!

Veel plezier met het lezen van onze verhalen, het bekijken van onze, al dan niet ranzige, foto's (zie horrorhoekje) en het plaatsen van (het liefst heel veel) reacties in ons gastenboek! 

 

 
Reis Poll
Wat is jouw favoriete Australische woord?
 
tijdelijk voorpagina.jpg